Hogyan tovább?

 2011.01.29. 14:08

Még mindig tél van, hó, hideg. Hófehérbe öltözött csodálatos téli tájak várnak ránk, a természet is pihenésre rendezkedett be. A lakás melegében, egy forró teával vagy csokoládéval a kezünkben azonban, amikor éppen nincs semmi halaszthatatlan tennivalónk, gondolkodhatunk azon, hogyan is szeretnénk eltölteni ezt az évet. 

-         Mi lenne, ha úgy töltenénk el ezt az évet, ahogyan mi szeretnénk, és nem úgy, ahogyan azt mások tőlünk elvárják?

-         Mi történne, ha az idén az első számú feladatunk az egészségünk megőrzése és javítása lenne?

-         Milyen lenne, ha ebben az évben több időt töltenénk el olyan emberek társaságában, akik valóban fontosak nekünk? Ha nem egyik kapcsolatból a másikba sietnénk, hanem kevesebb kapcsolatba fektetnénk energiát, hogy valami bizalmasat, hosszú távút tudjunk felépíteni?

-         Mi történne, ha 2011-ben egy nagyon különleges kívánságunkkal, vágyunkkal foglalkoznánk intenzíven? Ahelyett, hogy sok apró feladatot, projektet sorolnánk fel az elintézendők listáján, egyetlen témára koncentrálnánk? Megeshet, hogy éppen állásváltoztatás előtt állunk vagy a magánéletünkben szeretnénk tovább lépni.

Készítsünk tervet, keressünk hozzá segítőket, és tegyük meg az első lépést! S közben élvezzük, mi minden fog még történni velünk az események kapcsán. Hiszen minden váltás, minden változás további változásokhoz vezet.

És ne feledjük: legyenek nagy álmaink!

 

Érdekli egy próba-coaching? Csak azért, hogy kipróbálja, Önnek való-e? Természetesen ingyenesen és kötelezettség nélkül.

Írjon, és megbeszéljük! E-mail: info@life-coach.hu

 

Hírlevél

 

 

Címkék: life álmok hogyan tovább coaching

A bejegyzés trackback címe:

https://life-coach.blog.hu/api/trackback/id/tr642623053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása