Út a boldogság felé...

 2011.02.13. 18:09

Mire van szükségem ahhoz, hogy boldog és elégedett legyek önmagammal, hogy összhang uralkodjék az életemben?

Hirtelen persze nem lehet a kérdést megválaszolni. Elsődlegesen gondoljuk végig azokat a részleteket, amelyek örömet okoznak, elégedettséggel töltenek el, amelyek ahhoz segítenek hozzá, hogy nagyobb nyugalomban legyen részünk, higgadtabbakká és kiegyensúlyozottabbakká váljunk. Gondoljuk végig, legutóbb, amikor ilyesmiben volt részünk, mit is csináltunk? Milyen élmények fűződnek ezekhez az érzésekhez?

Ne aggódjon senki, ha azonnal nem jut eszébe pontosan minden! A lényeg, hogy a kérdések munkálkodjanak bennünk, és hosszú távon foglalkozzunk velük. Lehet, hogy néhány óra, nap, vagy akár hét múlva állnak csak össze a részletek. Gyűjtsük össze a gondolatainkat, összegezzük őket, majd tegyünk meg a magunk részéről mindent azért, hogy ezek az élmények megismétlődjenek!

Sok sikert és kitartást!

 

Érdekli egy próba-coaching? Csak azért, hogy kipróbálja, Önnek való-e? Természetesen ingyenesen és kötelezettség nélkül.

Írjon, és megbeszéljük! E-mail: info@life-coach.hu

Hírlevél

Címkék: boldogság elégedettség kiegyensúlyozottság

A bejegyzés trackback címe:

https://life-coach.blog.hu/api/trackback/id/tr382658553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása